thanks for everything...

Monday, June 13, 2016

Protein membantu tambah tenaga untuk ibu hamil dan menyusu.

camne pose korang semua? terutama yg tengah preggy mcm sy..
harap2 semua ok..
alhamdulillah sy ok je..kemaren hampir seharian duk kat luar,buat delivery suplemen..sampai ke luar daerah sy pergi.
bulan puasa ni untuk kurang kan rasa lapar..sy sgt cadangkan ambil la air yg di campurkan dengan serbuk protein..
kenapa protein? sbb protein membantu memberi tenaga untuk kita sepanjang hari...protein yg cukp membantu mengurangkan rasa lapar.
serbuk portein ni senang di ambil bersama dengan minuman kegemaran..walaupun air sejuk!..senang larut.
jom sapa nak cuba..sy nak bg free gift shaker tupperware original ni sapa beli serbuk protein pd bulan puasa ni.
whatsApp "PROTEIN" KE 012-937 8235

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete