thanks for everything...

Monday, December 15, 2014

Jamu rahsia bidan kampung

ANDA SERIOUS dan KOMITED utk kebhgian Rumah-tangga anda?
TAPI BELUM ADA IDEA MACAMANA NAK MULA ?
KAMI SUGGEST NAK MULA DARI MANA.

100% tiada risiko.

90% daripada customer kami berpuas hati.
Ia akan membantu mengembalikan nostalgia mlm per1.
kembali kan. atas dan bawah. atas Te-ga-nG . Bawah Ke-taT

SAYA MENYUSU BOLEH KE?

-Jangan risau. Menyusu boleh amalkan. Jamu ni seperti jamu lain yang diambil selepas bersalin. 100% HERBA semulajadi dan tidak panas.

Saya rasa puan mesti dah FAHAM kenapa ramai orang sukakan jamu kami?

------------------------------------------------------------------------
Harga facebook RM70

Harga PROMOSI sms/wassap RM50.

>Sms/wassap code " JAMU " ke 012-937 8235 Sekarang!!


Untuk BOOKING dan PROMOSI sila:
Sms/wassap code " JAMU " ke 012-937 8235 Sekarang!!
Sms/wassap code " JAMU " ke 012-937 8235 Sekarang!!

------------------------------------------------------------------------

Jamu Rahsia Bidan Kampung Asli dari KAMPUNG memang terbukti berkesan!!
100% akar kayu herba resepi turun temurun Bidan kampung.
Hampir 5000 botol terjual setiap minggu.

✔Merawat keputihan
✔Menyempitkan ra-hIm dan ke-Tat
✔Menambat hati suami di ran-Jang
✔Menghilangkan gaTai-gaTai di fara-J
✔Melancarkan peredaran ha-id
✔Menegangkan bibit faR-aj
✔mengurangkan sengugut
✔Menambahkan tenaga baT-in
✔Payuda-ra kembali te-Gang

CARA BELIAN ADALAH MELALUI SMS/WASSAP
DUIT BOLEH DICARI/KEBAHAGIAN TAK BOLEH DIBELI.
bagi yang serius ingin MENCUBA, sila sms kami:

===================================
Untuk BOOKING dan PROMOSI !!
===================================

Sms/Wassap code " JAMU " ke 012-937 8235 Sekarang!!
Sms/Wassap code " JAMU " ke 012-937 8235 Sekarang!!
Sms/Wassap code " JAMU " ke 012-937 8235 Sekarang!!


Saturday, December 6, 2014

L'arome Slimmineg Serum

sapa kata susah nak slim? susah nak singkirkan lemak2 degil?
senang je sebenarnya.
dengan L'arome semuanya menadi mudah,ramai yang dah dapat kesan yang menakjubkan.

berminat?sms/whatsapp "L'arome" ke
012-937 8235

Tuesday, March 18, 2014

Secret Skin White Kawaii Collagen

Masih tercari cari supliment yang sesuai untuk reward diri seniri? Beban dengan harga supliment yang berjenama?
Jom dapatkan supliment SSWKC ni,harga terbaik berbanding dengan jenama lain..kesannya sangat menakjubkan..hanya dalam masa 3 hari,kulit muka dah jd lembab,tidak kering dan anjal.
ada unsur pencegahan cancer,boleh menggalakkan susu ibu,menyah toksin dalam badan..sesuai juga untuk yang mahu turunkan berat badan..
tunggu apalagi..jom sms@whatsapp saya di 011-2604 2490
*hadiah percuma shaker dan beg,selagi stok masih ada
*diskaun harga

Dr.Halina (isteri angkasawan )pun guna produk ni tau!!
jom sms@whatsapp saya segera
sms@whatsapp "SSWKC" TO 011-2604 2490

Wednesday, January 29, 2014

Secret Skin White

assalam semua,maaf sudah lama tidak update belog. Untuk koleksi terkini boleh la klik fanpage fb saya www.facebook.com/faihs.
ok..disini saya nak sharekan apa yang sayabaru jual,baru jadi ejen to beexact.
skang femes orangcerita pasal kebaikanstemcell ni..memulasaya x berani nak cuba produk ni,sehinggalah saya terbaca yangdr.halina (isteri angkasawan,dr sheikhs muszafa)punmenggunakannya. Sosaya pun cuba lah..and yes!kesannya sangatbagus..to those yang breastfeed saya sngt rekemenkan poduk ni. ianya kaya dgn pelbagai khasiat..
 KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kulit :
• Merangsang kolagen kulit
• Menghalang sinar UV matahari
• Mengaktifkan penghasilan kolagen
• Melambatkan penuaan
• Meningkatkan stem cell kulit
• Pemutihan kulit lebih pantas
• Kulit lebih anjal & muda
• Menghilangkan kedutan
• Menghilangkan kulit sun-burn
• Menghilangkan jerawat
• Menghilangkan parut hitam
• Mengurangkan jeragat
• Mengatasi kulit bersisik
• Kulit kering menjadi lembap
• Kulit kasar menjadi halus
• Mengatasi penyakit kulit
• Mengatasi masalah kulit rosak
• Mengatasi masalah tumit kaki pecah
• Mengatasi masalah kulit merekah

• kulit celah-celah badan yg gelap menjadi cerah (ketiak & celah peha)

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN utk kesihatan:
• Mengatasi sakit sendi tulang
• Mengatasi sakit senggugut
• Mengatasi masalah mata
• Sesuai untuk ibu mengandung
• Sesuai untuk ibu menyusu
• Mengurangkan stretchmark
• Mengurangkan selulit
• Menurunkan kolestrol
• Mengatasi rambut gugur
• Mengatasi bibir mengelupas
• Memberi tenaga kpd badan yg letih
• Membuang toksin
• Sesuai untuk masalah sakit darah tinggi & kencing manis
• Tingkatkan pengeluaran susu ibu
• Melangsingkan badan

KHASIAT SECRET SKIN WHITE KAWAII COLLAGEN untuk para ibu:
• Menambahkan susu badan
• Menaikkan HB wanita hamil
• Memutihkan & menggebukan kulit bayi bagi ibu hamil & ibu menyusu
• Memberi tenaga kpd ibu hamil & menyusu
• Memberi nutrien penting yg diperlukan oleh ibu hamil & menyusu


ok..untuk semua customer serbanekashop ni..saya nak bg harga special jika membuat belian dgn saya.
pm me or whatsapp saya sekarang untukdapatkan produk bermutu ini.
011-26042490.
terimakasih ye.